Afspraak maken bij

TEGELHANDEL TER HAAR IN PURMEREND

AFSPRAAK MAKEN

TEGELHANDEL TER HAAR

Ben je op zoek naar een nieuwe Badkamer, Toilet of een nieuwe vloer? Of misschien wel beide? Onze adviseurs bij Tegelhandel Ter Haar komen uit de praktijk en helpen je hier graag bij! Wanneer je op deze pagina een afspraak inplant bij onze showroom, kun je geheel vrijblijvend jouw wensen bespreken. Samen kijken we naar wat jij wil, wat de mogelijkheden zijn en stellen we een ontwerp samen waar jij helemaal blij van wordt.

ONZE TEGEL PRODUCTEN

TEGELS LATEN PLAATSEN?

ONZE KRACHT

WIJ PLAATSEN UW TEGELS & SANITAIR

TEGELS OF SANITAIR LATEN PLAATSEN?
De kracht van Tegelhandel ter Haar is dat onze bekwame vakmensen en tegelzetters ook uw aangekochte tegelvloer of tegelwand leggen of zetten.  Ook voor installatie van sanitair of van uw duurzame vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp hebben wij de juiste specialisten in huis. Kortom alles onder één dak.
KOSTEN BESPAREN?
Tegelhandel ter Haar voert het liefst, door haar eigen vakmensen de tegelwerkzaamheden zelf uit. Wel kan er door middel van een samenwerking kosten worden bespaard op bijvoorbeeld de sloopwerkzaamheden. Bent u zelf vakkundig genoeg? Dan is het uiteraard mogelijk dat Tegelhandel ter Haar alleen de materialen levert.
GARANTIE OP HET PLAATSEN VAN TEGEL EN SANITAIR WERKZAAMHEDEN:
Bij Tegelhandel ter Haar heeft u twee jaar garantie op de verrichtte werkzaamheden. Wij zijn aangesloten bij de Bond voor Aannemers in Tegelwerken (BOVATIN).
MEER WETEN OVER HET LATEN PLAATSEN VAN TEGELS OF DE INSTALLATIE VAN SANITAIR?
Neem vrijblijvend contact met Tegelhandel ter Haar op of kom gezellig langs naar onze tegel showroom in Purmerend.