Badkamers, Inspiratie

Moderne Badkamer: stijlvol en tijdloos

Modern stijlvol en tijdloos is een prachtige combinatie

Waar modern veelal strak en koel is, zorgt stijlvol voor warmte. Wil jij tijdloze elementen combineren met een moderne toevoeging aan je badkamer? Voeg dan hout toe in combinatie met zwarte elementen in je badkamer. let op Houten planken, een hout badkamermeubel of houten accessoires zijn mooie toevoegingen aan een moderne badkamer. Het is wel aan te raden om voor houtlook of bewerkt hout te gaan; echt hout zet helaas uit bij contact met water.

Of je nou een grote of kleine badkamer hebt, alle badkamerstijlen zijn mogelijk in iedere ruimte. Houd je van strak en overzichtelijk? Dan kom je uit op een moderne badkamer met strakke meubels en sanitair. 

Onderstaande badkamer hebben wij uitgevoerd voor een klant

De gebruikte tegels zijn Betonlook tegels van 60x60cm deze Betonlook tegel heeft een prachtige stijlvolle beton uitstraling met meerdere patronen, dat wil zeggen dat geen 1 tegel hetzelfde patroon heeft. Uiteraard wordt het geheel zoveel mogelijk op tegelmaten gebouwd en zullen wij het Sanitair vakkundig installeren.

Er is gebruikt gemaakt van een Sunshower in de douchegedeelte en het toilet is van het merk Villeroy en Boch. Het prachtige geheel wordt verlicht met LED spots van het merk Klemko.

De Douchecabine heeft een Matzwarte Raster Uitvoering waardoor het perfect matched met de Matzwarte Kranen, houten meubel en mat zwarte radiator.

Wij hebben een compleet technisch verslag incl. aansluitmaten voor bijvoorbeeld water, afvoer en elektra punten. Dit is op aanvraag beschikbaar.