Inspiratie, Tips en trucs, Toilet

Toiletrenovatie door Tegelhandel Purmerend: De kleinste ruimte van het huis

Toiletrenovatie door Tegelhandel Purmerend: De kleinste ruimte van het huis

Als het gaat om renovaties, wordt de toiletruimte vaak over het hoofd gezien. Toch kan een toiletrenovatie een grote impact hebben op de uitstraling en functionaliteit van uw huis.

Bij Tegelhandel Purmerend begrijpen we hoe belangrijk een toiletruimte renovatie kan zijn en wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt en u tevreden bent met het eindresultaat.

Ontwerp van uw Toilet

Voordat we beginnen met de renovatie, werken we samen met u aan het ontwerp van uw toiletruimte. Ons team van deskundige ontwerpers houdt rekening met uw persoonlijke stijl en behoeften, evenals de functionele aspecten van de ruimte, zoals de afmetingen en het sanitair. Wij bieden een breed scala aan tegels, sanitair en accessoires om uit te kiezen, zodat u de perfecte stijl en afwerking voor uw toiletruimte kunt vinden.

Voorbereiding

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met de voorbereiding van de ruimte. Dit omvat het verwijderen van het oude sanitair, tegels en eventuele andere items die niet meer nodig zijn. We inspecteren ook de leidingen en de afvoer om te controleren of ze in goede staat zijn en voldoen aan de huidige bouwvoorschriften. Indien nodig voeren we eventuele reparaties of upgrades uit om ervoor te zorgen dat de leidingen en afvoer veilig en efficiënt zijn.

Tegelwerk

Tegels zijn een belangrijk onderdeel van elke toiletruimte renovatie en bij Tegelhandel Purmerend hebben we een uitgebreide selectie hoogwaardige tegels om uit te kiezen.

Onze vakmensen installeren de tegels zorgvuldig, rekening houdend met de afmetingen en vorm van de ruimte om de tegels op de juiste manier te snijden en te plaatsen. Ons assortiment omvat een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen, zodat u de perfecte tegels voor uw toiletruimte kunt vinden.

Sanitair

Naast het tegelwerk is het sanitair een ander belangrijk onderdeel van de toiletruimte renovatie.

Bij Tegelhandel Purmerend bieden we een uitgebreide selectie hoogwaardig sanitair, inclusief toiletten, wastafels, kranen en meer. Onze vakmensen installeren het sanitair zorgvuldig.

Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw toiletruimte er weer als nieuw uitziet, klaar om in gebruik te worden genomen.

Accessoires

Accessoires zijn de finishing touch van elke toiletruimte renovatie. Bij Tegelhandel Purmerend bieden we een breed scala aan accessoires, zoals spiegels, handdoekhouders, zeepdispensers en toiletborstels. Onze vakmensen installeren de accessoires zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij de stijl en het design van uw toiletruimte.

Verlichting

Goede verlichting is essentieel voor een functionele en sfeervolle toiletruimte. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw toiletruimte goed verlicht is door de juiste verlichting te kiezen en op de juiste manier te installeren. Dit kan onder andere omvatten het installeren van inbouwspots, wandlampen of een plafondlamp.

Afwerking van uw Toiletruimte

Als laatste stap van de toiletruimte renovatie, zorgen we voor de afwerking van de ruimte. Dit omvat het schoonmaken van de ruimte en het weghalen van bouwafval.

complete toilet tegelhandel ter haar

Accessoires (89)

Inbouw frame Toilet & toebehoren (25)

Toilet Hangend & Staand (26)

Betonlook Tegels (97)