Toont alle 2 resultaten

Water en CV Leiding

Tegelkorting: Tegels met korting

tegelkorting tot 40%

100+ Merken

Merken door ons zelf uitgezocht

verzenden

Snelle Levering

Verzenden of zelf ophalen

Veilige Betalen

Wel zo makkelijk

Verhuur Van Gereedschap

Alles voor jouw project 

Water- en CV-Leidingen bij Tegelhandel ter Haar

Ontdek ons uitgebreide assortiment water- en CV-leidingen bij Tegelhandel ter Haar, essentieel voor elke betrouwbare en efficiënte installatie in uw huis. Of het nu gaat om een renovatie of een nieuw project, wij bieden kwalitatieve oplossingen voor uw water- en verwarmingssystemen.

Waarom kiezen voor onze Water- en CV-Leidingen?

Wat zijn de voordelen van kwalitatieve water- en CV-leidingen? Het kiezen van de juiste leidingen is cruciaal voor de duurzaamheid en efficiëntie van uw installaties. Onze producten staan garant voor betrouwbaarheid en minimaliseren de kans op lekkages en andere problemen op lange termijn.

Hoe selecteer ik de juiste leidingen voor mijn project? Ons team van deskundigen biedt persoonlijk advies om u te helpen de beste keuze te maken op basis van uw specifieke behoeften en de technische vereisten van uw project.

Ons Aanbod en Service

Wat kan ik vinden in jullie assortiment? Van flexibele slangen voor eenvoudige installaties tot robuuste koperen en PEX-leidingen voor meer complexe systemen, bekijk onze productpagina voor een volledig overzicht van ons aanbod.

Bieden jullie ook installatiehulp aan? Ja, naast het leveren van hoogwaardige leidingen, bieden we ook installatieservices aan om ervoor te zorgen dat uw systeem professioneel en efficiënt wordt geïnstalleerd.

Bezoek Onze Showroom en Neem Contact Op

Bent u benieuwd naar onze producten of heeft u specifieke vragen? Bezoek onze showroom in Purmerend voor een persoonlijk gesprek en neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Tegelhandel ter Haar streven we ernaar om aan al uw installatiebehoeften te voldoen met onze hoogwaardige water- en CV-leidingen.

Een wereld van inspiratie voor uw Badkamer, Toilet of Tegelvloer

Online & offline winkel van professionals voor jouw project! Tegels, Sanitair, Lijmen Voegen en Gereedschap. 

Ben je opzoek naar tips & tricks van ''De mannen'' uit de praktijk voor jouw Badkamer, Toilet of Tegelproject? Wij geven tips en adviezen op maat. Tevens kan je bij ons terecht voor alles wat daarbij benodigd is. Van tegels tot aan huur gereedschap. alles is mogelijk

Van professionals gedreven door passie.

Wanneer je begint aan je Badkamer of Toilet renovatie project, wil je natuurlijk goed van start gaan. Daarom kan je bij ons gratis tips inwinnen om zo jouw project tot een goed einde te leiden. 

van Idee naar 3D

Wil je inspiratie opdoen of een 3D installatie tekening tot je bezit hebben, om zo goed voorbereid aan de slag te kunnen? Bij Tegelhandel Ter Haar kan dat allemaal. Wij hebben diverse 3D tekeningen op onze website staan. Maar je kan ook gewoon is bij ons binnenlopen en vragen naar de mogelijkheden.

Sanitair en Tegel winkels zijn er zat. Maar Technische bedrijven die weten waar ze over praten zijn er weinig.

Je wilt bijvoorbeeld beginnen met je eigen Badkamer renovatie en je bent zelf best een ''handige harrie'' maar vraagt je af hoe je nou bijvoorbeeld een zandcementdekvloer smeert onder afschot naar een douchegoot? Kijk, daar komen wij nou aan te pas! Wij kunnen u uitleggen hoe u te werk kunt gaan. Of wilt u weten hoe de tegelverdeling het beste uitkomt? Ook dat kunnen wij u haarfijn uitleggen.

Wij hebben een goede stappenplan om zo goed voorbereid aan de slag te gaan.

Kom is bij ons langs en laten we samen is sparren over jouw project.