WIJ ZIJN...

MEER DAN ALLEEN EEN TEGELHANDEL.

Tegelhandel ter Haar uit Purmerend is naast een tegelhandel al jaren een erkent badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieter en tegelzettersbedrijf. Bekijk hieronder de renovatie foto's van de meest recente projecten.

ONZE KRACHT

WIJ PLAATSEN UW TEGELS & SANITAIR

TEGELS OF SANITAIR LATEN PLAATSEN?
De kracht van Tegelhandel ter Haar is dat onze bekwame vakmensen en tegelzetters ook uw aangekochte tegelvloer of tegelwand leggen of zetten.  Ook voor installatie van sanitair of van uw duurzame vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp hebben wij de juiste specialisten in huis. Kortom alles onder één dak.
KOSTEN BESPAREN?
Tegelhandel ter Haar voert het liefst, door haar eigen vakmensen de tegelwerkzaamheden zelf uit. Wel kan er door middel van een samenwerking kosten worden bespaard op bijvoorbeeld de sloopwerkzaamheden. Bent u zelf vakkundig genoeg? Dan is het uiteraard mogelijk dat Tegelhandel ter Haar alleen de materialen levert.
GARANTIE OP HET PLAATSEN VAN TEGEL EN SANITAIR WERKZAAMHEDEN:
Bij Tegelhandel ter Haar heeft u twee jaar garantie op de verrichtte werkzaamheden. Wij zijn aangesloten bij de Bond voor Aannemers in Tegelwerken (BOVATIN).
MEER WETEN OVER HET LATEN PLAATSEN VAN TEGELS OF DE INSTALLATIE VAN SANITAIR?
Neem vrijblijvend contact met Tegelhandel ter Haar op of kom gezellig langs naar onze tegel showroom in Purmerend.