ONZE KRACHT

WIJ PLAATSEN UW TEGELS

Bij Tegelhandel ter Haar bent u aan het juiste adres om uw aangekochte tegels door onze specialisten te laten leggen.  Tegelhandel ter Haar uit Purmerend is naast een tegelhandel al jaren een erkent badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieter en tegelzettersbedrijf.

ONZE SPECIALISTEN

VLOER & WANDTEGELS LATEN PLAATEN

De kracht van Tegelhandel ter Haar is dat onze bekwame vakmensen en tegelzetters ook uw aangekochte tegels leggen of zetten. Ook voor installatie van uw duurzame vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp hebben wij de juiste specialisten in huis. Kortom alles onder één dak.

WILT U

KOSTEN BESPAREN

Tegelhandel ter Haar voert het liefst, door haar eigen vakmensen de tegelwerkzaamheden zelf uit. Wel kan er door middel van een samenwerking kosten worden bespaard op bijvoorbeeld de sloopwerkzaamheden. Bent u zelf vakkundig genoeg? Dan is het uiteraard mogelijk dat Tegelhandel ter Haar alleen de materialen levert. Meer weten? Neem dan dan contact met ons op.

GARANTIE

OP HET PLAATSEN VAN TEGEL WERKZAAMHEDEN:

Bij Tegelhandel ter Haar heeft u twee jaar garantie op de verrichtte tegelwerkzaamheden. Wij zijn aangesloten bij de Bond voor Aannemers in Tegelwerken (BOVATIN).

WIE GINGEN U VOOR...