Woonkamertegels voor in de woonkamer kopen.

Zoekt u inspiratie? Of bent u van plan om uw Woonkamer vloer te renoveren en zoekt u nieuwe woonkamertegels in combinatie met vloerverwarming? Wij hebben diverse Tegelvloeren voor in de woonkamer? Bij Tegelhandel Ter Haar bent u aan het juiste adres.

Warm in de winter koel in de zomer!

Vloertegels voor in de woonkamer kopen? Een keramische tegel is de oplossing voor vloerverwarming. Het kan in alle ruimtes, omdat het goed warmte geleid. De woonkamer vloertegels worden niet te warm en blijven mooi op temperatuur. Scheelt ook weer voor je energierekening! Dit in combinatie met een warmtepomp die ook kan koelen is het helemaal de perfecte combinatie! Wij verkopen vele soorten wand en vloertegels, voor de Woonkamer.

In onze tegelshowroom aan de Volume 68 in Purmerend kunt u een groot deel van ons Woonkamer Vloertegels bekijken in diverse showroomopstellingen.

Welke maat tegel gebruiken in de Woonkamer?

Dat is afhankelijk van de afmetingen van uw woonkamer. Elke ruimte is anders en het kan zijn dat 80×80, 60×60 of bijvoorbeeld 120×120 beter uitkomt in uw woonkamer. Het is verstandig om zoveel mogelijk hele tegels op uw woonkamervloer te hebben, zodat de ruimte groter oogt. Neem daarom altijd de afmetingen van uw woonruimte mee als u naar onze showroom komt. Dan kunnen wij u advies geven over welke maat vloertegel in uw woonkamer het beste uitkomt.

Wij hebben altijd een passende tegelvloer.

Wij hebben een groot assortiment woonkamer vloertegels voor in uw woonkamer in diverse uitstraling, zoals betonlook, houtlook, natuursteenlook en patroontegels.

Woonkamertegels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw Woonkamer.

Tegenwoordig zijn er heel veel keuze wanneer je op zoek bent naar een vloertegel voor je Woonkamer. Van groot naar klein rechthoekige tegels tot unieke en trendy hexagon tegels of marmerlook.

onze projecten

De Trend van nu.

XL Tegels oftewel grote Tegels zijn populair. Niet gek, want een XL of XXL vloertegel laten de ruimte groter lijken.

Of u nu kiest voor een keramische houtlook tegel of voor een tegel met een betonlook uitstraling, wij hebben een uitgebreid assortiment in elke gewenste maat en uitstraling. Om X(X)L grote tegels goed te zetten is vakmanschap vereist. Ter Haar Tegelhandel Purmerend heeft de juiste mensen en niet te vergeten het juiste gereedschap om te zorgen voor een mooi eindresultaat.

Kom naar onze showroom en laat u inspireren! Of neem een kijkje in onze online collectie.

wand en vloer pm2

*voor een actuele presentatie en collectie kom naar onze showroom.

Home » Woonkamertegels

Tegel XL Slabs (8)

Woonkamer Vloertegels (68)