Betonlook Woonkamer Tegels

Keramische Betonlook woonkamer tegels  zijn duurzaam, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Ook geven deze tegels een Luxe uitstraling aan uw woonkamer en passen ze in ieder interieur. Bekijk ons vloertegel assortiment.

Betonlook tegels

voor een stoere, trendy en sfeervolle woonkamer! Onderstaand vindt u een prachtige collectie betonlook woonkamer tegels; Allemaal 1e keus topkwaliteit tegels uitermate geschikt voor de woonkamer.

Betonlook tegels worden gekenmerkt door stoere, robuuste en industriële uitstraling. U heeft de keuze uit diverse afmetingen, kleuren, kleur- en structuur nuances, patronen en uiteraard ook prijsniveaus.

Deze Tegels zijn perfect te combineren met vloerverwarming.

Verschillende kleuren en afmetingen

Tegelhandel Purmerend beschikt over een breed assortiment betontegels. Je hebt de keuze uit allerlei warme, natuurlijke kleuren, zoals grijs, antraciet, bruin, wit en zwart. Populaire kleuren zijn betonlook tegels in grijs of antraciet.

Daarnaast kun je zowel de vloer als de wand van dit type tegel voorzien. Heb je een kleine woonkamer? Kies dan voor een wat grotere tegel, zodat de ruimte groter lijkt. Kleine tegels zorgen al snel voor een speelse en soms drukke uitstraling. In ons assortiment vind je verschillende afmetingen. Zo zijn er vierkante betontegels van 60×60, 80×80 of 120×120 cm. Voor een rechthoekig model zou je bijvoorbeeld voor een afmeting 30×60 cm kunnen kiezen.

De betonlook tegels in ons assortiment zijn voornamelijk betonlook vloertegels. Dit betekent dat de tegel de stoere uitstraling heeft van een betonnen tegel, maar de voordelen van een keramische tegel.

Een keramische tegel is bijvoorbeeld veel lichter qua gewicht en gemakkelijker in onderhoud dan een echte betonnen tegel. Bovendien zijn betonlook tegels vaak ook goedkoper dan echte betonnen tegels.

In onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie Betonlook tegels.

wand en vloer pm2

Toont alle 19 resultaten