Badkamer tegels vind u bij Tegelhandel Ter Haar in Purmerend

Zoekt u inspiratie? Of bent u van plan om uw Badkamer te renoveren of uw Badkamer te verbouwen? Zoekt u tegels voor in uw Badkamer? Bij Tegelhandel Ter Haar bent u aan het juiste adres.

Badkamertegels zijn niet alleen praktisch, maar ook mooi!

Wij verkopen vele soorten wand en vloertegels, voor de Badkamer. Vloertegels kunnen ook altijd op de wand gebruikt worden, Wandtegels kunnen helaas niet op de vloer. In onze tegelshowroom aan de Volume 68 in Purmerend kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken in diverse showroomopstellingen.

Welke maat tegel gebruiken in de badkamer?

Dat is afhankelijk van de afmetingen van uw badkamer. Elke ruimte is anders en het kan zijn dat 80×80, 60×60 of bijvoorbeeld 120×120 beter uitkomt in uw badkamer. Het is verstandig om zoveel mogelijk hele tegels in uw badkamer te hebben, zodat de ruimte groter oogt.

Neem daarom altijd de afmetingen van uw badkamer mee als u naar onze showroom komt. Dan kunnen wij u advies geven over welke maat tegel in uw badkamer het beste uitkomt. Wij hebben vloertegels en wandtegels voor de Badkamer in diverse uitstraling, zoals betonlook, houtlook, natuursteenlook en patroontegels.

MAAK EEN AFSPRAAK

Badkamertegels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw Badkamer.

Tegenwoordig zijn er heel veel keuze wanneer je op zoek bent naar tegels voor je Badkamer. Van groot naar klein rechthoekige tegels tot trendy hexagon tegels.

Maak dit compleet met een duurzame en unieke design kraan van MEIR.

MEIR KRANEN

Kom naar onze showroom en laat u inspireren! Of neem een kijkje in onze online collectie.

wand en vloer pm2

*voor een actuele presentatie en collectie kom naar onze showroom.

Home » Badkamertegels

Badkamer Vloertegels (81)

Badkamer Wandtegels (159)

Tegel XL Slabs (8)

Vintage Tegels (14)