Badkamer vloertegels

Bent u opzoek naar Badkamer Vloertegels of Badkamer tegels? Wij hebben een ruim assortiment Badkamer Vloertegels in ieder formaat. Deze Tegels zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en perfect te combineren met vloerverwarming of een warmtepomp. Deze tegels kunnen ook gewoon op de wand gezet worden. 

Badkamer vloertegels vind u bij Tegelhandel Ter Haar in Purmerend

Zoekt u inspiratie? Of bent u van plan om uw Badkamer te renoveren of uw Badkamer te verbouwen? En zoekt u Badkamer Vloertegels of Badkamer tegels? Bij Tegelhandel Ter Haar bent u aan het juiste adres.

Vloertegels Badkamer

Vloertegels zijn er in verschillende afmetingen en diverse kleuren. Er is altijd wel een vloertegel die u zoekt. Vloertegels zijn leverbaar in diverse vormen en afmetingen. Zo kun je kiezen voor kleine kleurrijke mozaïektegels, grote tegels in bijvoorbeeld marmerlook of zelfs XXL tegels in betonlook. Er zijn vierkante, rechthoekige of langwerpige vormen. Deze kunnen worden gelegd in diverse legpatronen.

Onze Tegelshowroom aan de Volume 68 in Purmerend kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken in diverse showroomopstellingen.

Badkamer Vloertegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw Badkamer

Tegenwoordig zijn er heel veel keuze wanneer je op zoek bent naar vloertegels voor je Badkamer. Wist je al dat een keramische tegel een perfecte warmte afgifte heeft in combinatie met vloerverwarming? En wij gratis voor u een 3D tekening kunnen maken? Tevens kunnen wij deze tegels professioneel voor uw zetten of plakken. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Maak dit compleet met een duurzame en unieke design kraan van MEIR.

Kom naar onze showroom en laat u inspireren! Of neem een kijkje in onze online collectie.

wand en vloer pm2

*voor een actuele presentatie en collectie kom naar onze showroom in purmerend.

Home » Badkamertegels » Badkamer Vloertegels

Betonlook (22)

Colormix (5)

Houtlook (15)

Marmerlook (31)