DUURZAAMHEID

BEGINT VANDAAG

De kracht van Tegelhandel ter Haar is dat onze vakbekwame tegelzetters ook uw aangekochte tegels leggen of zetten.  Ook voor installatie van uw vloerverwarming laten frezen in combinatie met een warmtepomp hebben wij de juiste specialisten in huis. Kortom alles onder één dak.

ACTIE VLOERVERWARMING

HOE WERKT VLOERVERWARMING?

Vloerverwarming werkt grotendeels volgens hetzelfde principe als radiatoren:

De Cv-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Bij radiatorverwarming zal de warmte verspreid worden door één of meerdere radiatoren.

Vloerverwarming verdeelt de warmte via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling door heel de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan men de gewenste temperatuur makkelijk instellen.

ENERGIE BESPAREN:

Vloerverwarming verbruikt zo’n 20% minder energie dan radiatoren omdat de cv-ketel of stadswarmte geen hoge temperaturen moet leveren. Het rendement van vloerverwarming is dus zeer gunstig. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling die vertrekt vanaf de grond bereikt men sneller een comfortgevoel. Hierdoor kan je de thermostaat 2°C lager zetten om hetzelfde comfort te krijgen als radiatorverwarming.

Hout, vinyl, laminaat en tapijt werken op een vloer met vloerverwarming als een glaswoldeken rond een kachel: de warmte wordt tegengehouden. Tegels daarentegen zijn ideale warmtegeleiders – en dat is uitgerekend in deze tijd van energietransitie en de stijgende gasprijzen extra belangrijk! Meer interessante informatie en wetenschappelijk onderzoek hierover kunt u vinden op www.meerwaardevantegels.nl 

ONZE ACTIE VOORWAARDEN:

U kiest: een keramische tegelvloer uit onze showroom in combinatie met vloerverwarming. U Krijgt: 25% korting op het aanleggen van het vloerverwarming systeem.
* Prijs vanaf 50m2 bestaande vloer is een zandcementdekvloer. Excl. aansluiten op de warmtebron. *actie is geldig tot maart 2023.

VOORDELEN

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming zorgt, zoals de naam al verklapt, voor een heerlijke verwarmde vloer. U heeft met een vloerverwarming dus nooit meer last van koude voeten. Daarnaast is vloerverwarming duurzamer dan reguliere radiatoren. Wilt u meer weten over vloerverwarming? Neem contact met ons op.

ZO WERKT HET

VLOERVERWARMING LATEN FREZEN

Wanneer in uw huis de dekvloer al is gelegd dan wordt er met een speciale freesmachine een sleuvenpatroon geslepen. In het sleuvenpatroon wordt de verwarmingsslangen gelegd. De slangen liggen direct onder de vloerafwerking en dat maakt de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen.

GARANTIE

OP HET PLAATSEN VAN VLOERVERWARMING:

Bij Tegehandel ter Haar heeft u twee jaar garantie op de verichtte vloerverwarming werkzaamheden. Wij zijn aangeloten bij de Bond voor Aannemers in Tegelwerken (BOVATIN).

WIE GINGEN U VOOR...