Accessoires

Home » Accessoires

Accessoiressets (2)

Handoekrek & Haken (25)

Toiletborstels (9)

Toiletrolhouder (6)

Zeeppomp & Houders (11)

In de badkamer en toilet zijn accessoires essentieel voor een opgeruimde en georganiseerde ruimte.

Tegelhandel ter Haar biedt een breed assortiment van accessoiresets, handdoekrekken en haken, toiletborstels, toiletrolhouders en zeep pompen en houders van populaire merken. Een accessoire is een handige oplossing om uw badkamer- en toiletaccessoires op een stijlvolle manier op te bergen. Onze sets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen, zoals chroom, roestvrij staal en goud.

Een handdoekrek en haken zijn een must-have voor elke badkamer. Bij Tegelhandel ter Haar hebben wij een breed assortiment van verschillende stijlen en maten, zodat u altijd een rek of haken kunt vinden die bij uw badkamer past. Een toiletborstel is essentieel voor een proper toilet.

Wij bieden toiletborstels van populaire merken in verschillende stijlen en maten. Van een basic witte borstel tot een chique gouden borstel, wij hebben het allemaal.

Een toiletrolhouder is een ander belangrijk item voor een proper toilet. Bij Tegelhandel ter Haar hebben wij toiletrolhouders in verschillende stijlen, van eenvoudig tot luxe, zodat u de perfecte houder kunt vinden voor uw toilet. Tot slot, een zeep pomp en houder zijn een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer of keuken. Wij bieden zeep pompen en houders van populaire merken in verschillende stijlen en maten, zodat u altijd een stijlvolle oplossing kunt vinden voor uw zeep.

Onze experts staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte accessoires voor uw badkamer en toilet.

Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en advies.

Populaire merken

Elk Gereedschap zijn eigen skills

Goed gereedschap is het halve werk. Zorg dat je alles in huis hebt om je klus te klaren. Want er is niets zo irritant als dat je halverwege zonder gereedschap komt te zitten.

Onze gereedschappen voor jouw Badkamer Renovatie

Online & offline winkel van professionals voor jouw project! Tegels, Sanitair, Lijmen Voegen en Gereedschap. 

Ben je opzoek naar tips & tricks van ''De mannen'' uit de praktijk voor jouw Badkamer, Toilet of Tegelproject? Wij geven tips en adviezen op maat. Tevens kan je bij ons terecht voor alles wat daarbij benodigd is. Van tegels tot aan huur gereedschap. alles is mogelijk

Van professionals gedreven door passie.

Wanneer je begint aan je Badkamer of Toilet renovatie project, wil je natuurlijk goed van start gaan. Daarom kan je bij ons gratis tips inwinnen om zo jouw project tot een goed einde te leiden. 

van Idee naar 3D

Wil je inspiratie opdoen of een 3D installatie tekening tot je bezit hebben, om zo goed voorbereid aan de slag te kunnen? Bij Tegelhandel Ter Haar kan dat allemaal. Wij hebben diverse 3D tekeningen op onze website staan. Maar je kan ook gewoon is bij ons binnenlopen en vragen naar de mogelijkheden.

Sanitair en Tegel winkels zijn er zat. Maar Technische bedrijven die weten waar ze over praten zijn er weinig.

Je wilt bijvoorbeeld beginnen met je eigen Badkamer renovatie en je bent zelf best een ''handige harrie'' maar vraagt je af hoe je nou bijvoorbeeld een zandcementdekvloer smeert onder afschot naar een douchegoot? Kijk, daar komen wij nou aan te pas! Wij kunnen u uitleggen hoe u te werk kunt gaan. Of wilt u weten hoe de tegelverdeling het beste uitkomt? Ook dat kunnen wij u haarfijn uitleggen.

Wij hebben een goede stappenplan om zo goed voorbereid aan de slag te gaan.

Kom is bij ons langs en laten we samen is sparren over jouw project.