3D Badkamer ontwerp Bij Tegelhandel Ter Haar

Met onze 3D badkamerontwerpen kunt u een helder beeld krijgen van hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien.

U kunt zelfs kiezen uit verschillende opties voor tegels, sanitair, badmeubels en accessoires om te zien hoe deze in de ruimte passen en hoe ze eruit zullen zien. Zo kunt u met vertrouwen uw keuzes maken en zorgen dat uw nieuwe badkamer precies is zoals u het wilt.

Onze badkamerspecialisten kunnen u bovendien helpen bij het maken van keuzes en het ontwerpen van de ruimte, zodat u zeker weet dat alles op de juiste manier wordt geplaatst en dat de badkamer de gewenste sfeer creëert.

En het beste van alles is dat onze 3D badkamerontwerpen gratis zijn. Of u nu alleen tegels of sanitair bij ons wilt uitzoeken of de renovatie helemaal zelf wilt uitvoeren, wij maken altijd een gratis 3D ontwerp voor uw badkamer.

Van idee tot 3D Alleen of samen! Wij helpen u op de goede
weg.

Voor jouw Project

Of u nou de Renovatie geheel zelf uitvoert, en alleen het Sanitair en/of Tegels bij ons uitzoekt.

Wij maken altijd kosteloos een 3D ontwerp voor u Badkamer. 

3D Badkamer ontwerp en technische tekeningen

Badkamer Renovatie bij Fam. Hobrede.

Tekeningen zijn gemaakt en de uitvoering gaan wij voor de klant uitvoeren. De gebruikte Kranen zijn inbouwkranen van het merk MEIR dit merk geeft maar liefst 15 jaar garantie! En wij zijn er Fan van.

Tegels zijn van het merk MARAZZI deze marmerlook tegel heeft een prachtige uitstraling. Uiteraard wordt het geheel zoveel mogelijk op tegelmaten gebouwd en zullen wij het sanitair deskundig installeren.

Wij hebben een compleet technisch verslag incl. aansluitmaten voor bijvoorbeeld water, afvoer en elektra punten. Dit is op aanvraag beschikbaar.

3D Badkamer Tekening met XXL Tegels 150x300 cm

Badkamer Renovatie bij Fam. Suneja Amstelveen.

Tekeningen zijn gemaakt en de uitvoering gaan wij voor de klant uitvoeren. De gebruikte Kranen zijn inbouwkranen van het merk MEIR in de kleur KOPER. MEIR geeft maar liefst 15 jaar garantie! En wij zijn er Fan van.

De gebruikte tegels zijn XXL Slabs van 150x300 cm deze Marmerlook tegel heeft een prachtige uitstraling met daarin een bookshelf, dat wil zeggen dat het patroon van de tegels onderling doorlopen. Uiteraard wordt het geheel zoveel mogelijk op tegelmaten gebouwd en zullen wij het sanitair deskundig installeren.

Het geheel wordt afgemonteerd met meubels van het merk INK en het toilet is van het merk GEBERIT, Bedieningspaneel Toilet van TECE. Het prachtige ovale ligbad is van Solid Surface, dit materiaal zorgt ervoor dat er super strakke en haakse randen gemaakt van kunnen worden.

Het glas is maatwerk waardoor het uiteindelijk super mooi bij elkaar is afgestemd.

Wij hebben een compleet technisch verslag incl. aansluitmaten voor bijvoorbeeld water, afvoer en elektra punten. Dit is op aanvraag beschikbaar.

Slabs tegelzetter purmerend

3D Badkamer Design met Betonlook en Matzwart Sanitair

Badkamer Renovatie bij Fam. Roode uit Krommenie

Tekeningen zijn gemaakt en de uitvoering gaan wij ook hier voor de klant uitvoeren. De gebruikte Kranen zijn van het merk MEIR in de kleur Mat Zwart. MEIR geeft maar liefst 15 jaar garantie! En wij zijn er Fan van.

De gebruikte tegels zijn Betonlook tegels van 60x60cm deze Betonlook tegel heeft een prachtige beton uitstraling met meerdere patronen, dat wil zeggen dat geen 1 tegel hetzelfde patroon heeft. Uiteraard wordt het geheel zoveel mogelijk op tegelmaten gebouwd en zullen wij het Sanitair vakkundig installeren.

Er is gebruikt gemaakt van een Sunshower in de douchegedeelte en het toilet is van het merk Villeroy en Boch. Het prachtige geheel wordt verlicht met LED spots van het merk Klemko.

De Douchecabine heeft een Matzwarte Raster Uitvoering waardoor het perfect matched met de Matzwarte Kranen en radiator.

Wij hebben een compleet technisch verslag incl. aansluitmaten voor bijvoorbeeld water, afvoer en elektra punten. Dit is op aanvraag beschikbaar.

3D Badkamer Design met Betonlook en Gun Metal Inbouwkranen en een Grohe Douche WC

Badkamer Renovatie bij Fam. Blokland uit Purmerend

Tekeningen zijn gemaakt en de uitvoering is net even anders geworden, design is later aangepast naar adviezen en mogelijkheden. De gebruikte Kranen zijn van het merk HOTHBATH in de kleur GUN METAL

De gebruikte tegels zijn Betonlook tegels van 60x120cm op de wand en 120x120 op de vloer deze Betonlook tegel heeft een prachtige beton uitstraling. Uiteraard wordt het geheel zoveel mogelijk op tegelmaten gebouwd en zullen wij het Sanitair vakkundig installeren.

Er is gebruikt gemaakt van een Inbouw TV bij het bad en het wandcloset is een Douche WC van het merk GROHE. Het prachtige ligbad heeft een vrijstaande badkraan met inbouwkranen om het bad vol te laten lopen.

De Doucheruimte heeft tevens inbouwkranen in de kleur Gun Metal waardoor het perfect matched met de Matzwarte accenten in de badkamer.

Wij hebben een compleet technisch verslag incl. aansluitmaten voor bijvoorbeeld water, afvoer en elektra punten. Dit is op aanvraag beschikbaar.