RECENTE RENOVATIE PROJECTEN

Wij zijn...

Meer dan alleen een tegelhandel.

Tegelhandel ter Haar uit Purmerend is naast een tegelhandel al jaren een erkent badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieter en tegelzettersbedrijf.

Bekijk hieronder de renovatie foto's van de meest recente projecten.

Projecten & Ideeën

Laat je inspireren en maak van je kleine kamer de leukste plek.

toilet renovatie purmerend
Complete toilet renovatie met hangend toilet

Blog

Laat je inspireren en maak van je huis een plek waar je op welke manier dan ook kunt ontspannen. Ons assortiment Sanitair en Tegels zal daarbij helpen.

Badkamer renovatie in regio Purmerend – Tegelhandel Ter Haar helpt u graag!

Als u op zoek bent naar een badkamer renovatie dienst in de regio Purmerend, dan kunt u vertrouwen op Tegelhandel Ter Haar. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers en bieden een persoonlijke aanpak en vakmanschap. We werken met hoogwaardige materialen en hebben een uitgebreide collectie van badkamerproducten om uit te kiezen. Onze op maat gemaakte badkamers combineren esthetiek met functionaliteit en creëren de perfecte ruimte voor ontspanning en comfort. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Trots op Tegelzetters: Vakmanschap in Nederland!

Trots op Tegelzetters: Vakmanschap in Nederlands! De Nederlandse tegelzetters zijn een bron van trots voor ons land! Hun vakmanschap en toewijding zijn ongeëvenaard en maken hen een voorbeeld voor anderen. Of het nu gaat om het leggen van mozaïeken of het restaureren van historische gebouwen, de tegelzetters van Nederland zijn altijd bereid om hun beste beentje voor te zetten en hun kunst te tonen. Laten we samen trots zijn op deze ambachtslieden!

Lees verder

Vertrouw uw huis toe aan een professional

Durft u het zelf niet aan? Vertrouw dan uw nieuwe Tegelvloer, Badkamer of Toilet renovatie toe aan de goede zorg van onze ervaren mensen en reken op snelle service, betaalbare prijzen en hoge kwaliteit. Zo zorgen we samen goed voor uw project.

Onze Diensten

vloerverwarming

Vloerverwarming

woonkamer betegelen

Woonkamer Vloeren Betegelen

keuken tegelen

Keuken Betegelen

Laying Flooring

Tegelzetters

3d design1

3D design op maat

badkamer installeren

Renoveren van uw Badkamer van A tot Z

toilet installeren

Renoveren van uw Toilet van A tot Z

Shipping

Bezorgen aan huis

installeren sanitair

Installeren van alle soorten Sanitair

loodgieters werkzaamheden

Loodgieters Werkzaamheden