Home » Sanitair » Bad

Enig resultaat

Acryl (1)

Solid Surface (1)

Vrijstaand (1)

Bad

Tegelkorting: Tegels met korting

tegelkorting tot 40%

100+ Merken

Merken door ons zelf uitgezocht

verzenden

Snelle Levering

Verzenden of zelf ophalen

Veilige Betalen

Wel zo makkelijk

Verhuur Van Gereedschap

Alles voor jouw project 

Dompel uzelf onder in de wereld van luxe en comfort met de exclusieve collectie baden bij Tegelhandel ter Haar.

Onze ‘Bad’ categorie biedt een breed scala aan hoogwaardige badkuipen die elke badkamer transformeren in een persoonlijk wellnessoord. Of u nu op zoek bent naar een elegant vrijstaand bad, een praktische inbouwbadkuip of een innovatief hoekbad, bij Tegelhandel ter Haar vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Elk product in onze ‘Bad’ collectie is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en design. Met de nieuwste trends en tijdloze klassiekers in ons assortiment, bieden wij voor ieder wat wils. Bovendien zijn onze baden vervaardigd uit de beste materialen, waardoor ze niet alleen een blikvanger zijn in uw badkamer, maar ook garant staan voor jarenlang badplezier.

Bezoek onze website of kom langs in onze showroom om de perfecte aanvulling voor uw badkamer te vinden. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren over de beste keuzes voor uw ruimte, stijl en budget. Laat Tegelhandel ter Haar u begeleiden naar de badkamer van uw dromen.

Een wereld van inspiratie voor uw Badkamer, Toilet of Tegelvloer

Online & offline winkel van professionals voor jouw project! Tegels, Sanitair, Lijmen Voegen en Gereedschap. 

Ben je opzoek naar tips & tricks van ''De mannen'' uit de praktijk voor jouw Badkamer, Toilet of Tegelproject? Wij geven tips en adviezen op maat. Tevens kan je bij ons terecht voor alles wat daarbij benodigd is. Van tegels tot aan huur gereedschap. alles is mogelijk

Van professionals gedreven door passie.

Wanneer je begint aan je Badkamer of Toilet renovatie project, wil je natuurlijk goed van start gaan. Daarom kan je bij ons gratis tips inwinnen om zo jouw project tot een goed einde te leiden. 

van Idee naar 3D

Wil je inspiratie opdoen of een 3D installatie tekening tot je bezit hebben, om zo goed voorbereid aan de slag te kunnen? Bij Tegelhandel Ter Haar kan dat allemaal. Wij hebben diverse 3D tekeningen op onze website staan. Maar je kan ook gewoon is bij ons binnenlopen en vragen naar de mogelijkheden.

Sanitair en Tegel winkels zijn er zat. Maar Technische bedrijven die weten waar ze over praten zijn er weinig.

Je wilt bijvoorbeeld beginnen met je eigen Badkamer renovatie en je bent zelf best een ''handige harrie'' maar vraagt je af hoe je nou bijvoorbeeld een zandcementdekvloer smeert onder afschot naar een douchegoot? Kijk, daar komen wij nou aan te pas! Wij kunnen u uitleggen hoe u te werk kunt gaan. Of wilt u weten hoe de tegelverdeling het beste uitkomt? Ook dat kunnen wij u haarfijn uitleggen.

Wij hebben een goede stappenplan om zo goed voorbereid aan de slag te gaan.

Kom is bij ons langs en laten we samen is sparren over jouw project.