Enig resultaat

Tegelstrippen

Tegelkorting: Tegels met korting

tegelkorting tot 40%

100+ Merken

Merken door ons zelf uitgezocht

verzenden

Snelle Levering

Verzenden of zelf ophalen

Veilige Betalen

Wel zo makkelijk

Verhuur Van Gereedschap

Alles voor jouw project 

Tegelstrippen Collectie bij Tegelhandel ter Haar

Ontdek het veelzijdige aanbod aan tegelstrippen bij Tegelhandel ter Haar, uw ideale partner voor elke tegelklus. Tegelstrippen, ook bekend als tegelprofielen of afwerkstrips, zijn onmisbaar voor het creëren van een strakke en afgewerkte look in uw badkamer, keuken of welke tegelruimte dan ook.

Waarom kiezen voor onze Tegelstrippen?

Hoe kunnen tegelstrippen mijn ruimte verbeteren? Tegelstrippen bieden niet alleen een esthetische afwerking maar beschermen ook de randen van uw tegels tegen schade. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren, passend bij elke tegel en stijl.

Welke soorten tegelstrippen zijn er beschikbaar? Van roestvrij staal en aluminium tot PVC, ons assortiment omvat tegelstrippen geschikt voor diverse toepassingen en designvoorkeuren. Neem een kijkje op onze productenpagina voor meer details.

Ontdek ons Aanbod en Maatwerkopties

Kan ik tegelstrippen op maat krijgen? Bij Tegelhandel ter Haar begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we naast standaardmaten ook maatwerkopties aan, om perfect aan te sluiten bij uw specifieke behoeften.

Hoe weet ik welke tegelstrippen ik nodig heb? Onze experts staan klaar met deskundig advies om u te helpen de juiste keuze te maken, passend bij uw tegels en de gewenste afwerking.

Bezoek Onze Showroom en Ontdek Meer

Benieuwd naar hoe onze tegelstrippen eruitzien en voelen? Bezoek onze showroom in Purmerend voor een persoonlijke ervaring. Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op. Tegelhandel ter Haar staat voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Een wereld van inspiratie voor uw Badkamer, Toilet of Tegelvloer

Online & offline winkel van professionals voor jouw project! Tegels, Sanitair, Lijmen Voegen en Gereedschap. 

Ben je opzoek naar tips & tricks van ''De mannen'' uit de praktijk voor jouw Badkamer, Toilet of Tegelproject? Wij geven tips en adviezen op maat. Tevens kan je bij ons terecht voor alles wat daarbij benodigd is. Van tegels tot aan huur gereedschap. alles is mogelijk

Van professionals gedreven door passie.

Wanneer je begint aan je Badkamer of Toilet renovatie project, wil je natuurlijk goed van start gaan. Daarom kan je bij ons gratis tips inwinnen om zo jouw project tot een goed einde te leiden. 

van Idee naar 3D

Wil je inspiratie opdoen of een 3D installatie tekening tot je bezit hebben, om zo goed voorbereid aan de slag te kunnen? Bij Tegelhandel Ter Haar kan dat allemaal. Wij hebben diverse 3D tekeningen op onze website staan. Maar je kan ook gewoon is bij ons binnenlopen en vragen naar de mogelijkheden.

Sanitair en Tegel winkels zijn er zat. Maar Technische bedrijven die weten waar ze over praten zijn er weinig.

Je wilt bijvoorbeeld beginnen met je eigen Badkamer renovatie en je bent zelf best een ''handige harrie'' maar vraagt je af hoe je nou bijvoorbeeld een zandcementdekvloer smeert onder afschot naar een douchegoot? Kijk, daar komen wij nou aan te pas! Wij kunnen u uitleggen hoe u te werk kunt gaan. Of wilt u weten hoe de tegelverdeling het beste uitkomt? Ook dat kunnen wij u haarfijn uitleggen.

Wij hebben een goede stappenplan om zo goed voorbereid aan de slag te gaan.

Kom is bij ons langs en laten we samen is sparren over jouw project.