Badkamer & Tegel advies bij Tegelhandel Purmerend

Bij Tegelhandel Ter Haar uit Purmerend is persoonlijk advies ook écht persoonlijk. Daarmee bedoelen we dat we met je meekijken naar de beste oplossing voor in jouw badkamer of nieuwe woonkamervloer. Of dat nou gaat om een complete badkamer, nieuwe tegelvloer of vervanging van sommige onderdelen, wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. De badkamer is waar je de dag begint, dus het is ons doel om deze helemaal op je wensen af te stemmen.

Bezoek onze showroom bij Tegelhandel Ter Haar en ontdek de vele mogelijkheden.

 

Wij hebben een uitgebreide collectie van de nieuwste tegels en sanitair, waaronder keramische tegels, natuursteen tegels, houtlook tegels en meer. Onze 3D-tekeningen geven u een realistisch beeld van hoe uw renovatie eruit zal zien. Onze ervaren medewerkers geven u graag advies op maat en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Bezoek onze showroom en laat u inspireren voor uw volgende renovatieproject.

Ruim 600m² Badkamer, Sanitair en Tegel inspiratie in Purmerend

Bij ons tref je alle artikelen aan die je nodig hebt voor een ultieme beleving. Op een oppervlakte van ruim 600 vierkante meter vind je inloopdouches, badmeubels, Tegels, kranen en veel meer.

Meer dan genoeg mogelijkheid om je te laten inspireren! Onze showroom is zo ingericht dat er meerdere stijlen zijn te bewonderen, dus er is voor ieder wat wils. Kom naar onze badkamer winkel in Purmerend en kijk samen met onze wat jouw mogelijkheden zijn.

150+ Merken

Bekijk onze voordelen

verzenden

Snelle levering

Verzenden of ophalen

Showroom adres:

Volume 68 Purmerend

Klanten vertellen...

Gregory Thomas
Gregory Thomas
Lees verder
Wij hebben hier het sanitair gekocht van het merk meir. en tot nu toe zeer tevreden. super snel geholpen door Marcel. Ga zo door groetjes
Anouk Timmers
Anouk Timmers
Lees verder
Super goede service en kwaliteit. Zeer tevreden over onze aankoop van vloertegels, badkamer en toilet.
Jeroen Schaap
Jeroen Schaap
Lees verder
Vriendelijke mensen in de winkel, goede service en duidelijke informatie
Bert Overman
Bert Overman
Lees verder
Bij de aankoop van tegels ook nog is een helpende hand gekregen om de tegels te verwerken. TOP SERVICE
Fam. Kuiper
Fam. Kuiper
Lees verder
Geen getrut, gewoon doen wat ze beloven en ook niet moeilijk doen als je een paar dagen na het verstrijken van de deadline iets wilt wijzigen
Daphne van der Veld
Daphne van der Veld
Lees verder
Snel geleverd, betaalbaar en perfecte kwaliteit. De levering was op de afgesproken tijd. Van te voren nog even opgebeld door de chauffeur. Prima aflevering.
Vorige
Volgende

VAN TEGELS TOT AAN HUUR GEREEDSCHAP, ALLES IS MOGELIJK OM JOUW PROJECT TE LATEN SLAGEN

Tegeladvies op maat bij Tegelhandel Ter Haar

Je wilt bijvoorbeeld beginnen met je eigen Badkamer renovatie of nieuwe Tegelvloer en je bent zelf best een ''handige harrie'' maar vraagt je af hoe je nou bijvoorbeeld een zandcementdekvloer smeert onder afschot naar een douchegoot?

Kijk, daar komen wij nou aan te pas! Wij kunnen u uitleggen hoe u te werk kunt gaan. Of wilt u weten hoe de tegel verdeling het beste uitkomt? Ook dat kunnen wij u haarfijn uitleggen.

Wij hebben een goede stappenplan om zo goed voorbereid aan de slag te gaan. Kom is bij ons langs en laten we samen is sparren over jouw project.

Sanitair en Tegel winkels zijn er zat. Maar Technische bedrijven die weten waar ze over praten zijn er weinig.

Ben je opzoek naar Tips & Tricks van ''De mannen'' uit de praktijk voor jouw Badkamer, Toilet of Tegelproject? Wij geven tips en adviezen op maat. Tevens kan je bij ons terecht voor alles wat daarbij benodigd is.

 

 

Onze Diensten

Vloerverwarming

Woonkamer Vloeren Betegelen

Keuken Betegelen

Tegelzetters

3D design op maat

Renoveren van uw Badkamer van A tot Z

Renoveren van uw Toilet van A tot Z

Bezorgen aan huis

Installeren van alle soorten Sanitair

Loodgieters Werkzaamheden