Complete Toilet Renovatie met Collectie en Installatie - Tegelhandel Ter Haar

Reuzenpanda Widget

Ontdek Onze Tijdelijke Actie Exclusief voor Inwoners van Purmerend!

Beste Inwoners van Purmerend,

Terwijl de A7 tijdelijk gesloten is, willen we van de gelegenheid gebruik maken om iets speciaals te bieden aan onze mede-Purmerenders. Bij Tegelhandel Ter Haar zijn we verheugd om onze exclusieve actie aan te kondigen, alleen geldig voor jou!

Wat houdt onze actie in? 

Gedurende de sluitingsperiode van de A7 bieden we onweerstaanbare kortingen op ons volledige assortiment tegels en bijbehorende diensten voor jouw nieuwe toilet tot wel 30%.

Mis deze kans niet om je Toilet te transformeren tegen een fractie van de prijs! Neem vandaag nog contact met ons op om van onze tijdelijke actie te profiteren.

Actie geldig voor inwoners van Purmerend gedurende de A7 sluiting.

toilet actie renovatie A7

Transformeer uw Toilet met Ter Haar Tegelhandel 

een toilet waar u zich thuis voelt...

Complete Toilet Renovatie - Tegelhandel Ter Haar

Bij Tegelhandel Ter Haar bieden wij een complete toilet renovatie. Van het eerste adviesgesprek tot de laatste tegel, wij begeleiden u bij elke stap van het proces. Ons professionele team bestaat niet alleen uit tegelzetters, maar ook uit ervaren loodgieters die zorgen voor een efficiënte installatie van uw sanitair en verwarming.

Advies en Ontwerp

Onze diensten beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek waarbij wij uw wensen en eisen in kaart brengen. Aan de hand hiervan ontwerpen wij een uniek 3D-ontwerp van uw nieuwe toilet. Hiermee kunt u zich een beter beeld vormen van hoe uw nieuwe toilet eruit zal zien en of de gekozen tegels en sanitair echt bij uw wensen passen.

Sanitair voor uw complete toilet renovatie

Bij ons kunt u terecht voor een compleet ingerichte toilet, inclusief sanitair en verwarming. Wij hebben een grote selectie van producten, van toiletten tot wastafels, kranen en verwarmingselementen. Onze medewerkers geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw project. Onze loodgieters zorgen voor een professionele installatie van al uw sanitair en verwarming.

Tegelzetters

Onze professionele tegelzetters zorgen voor een snelle en efficiënte installatie van uw nieuwe tegels. Wij werken met hoogwaardige materialen en gebruiken de laatste technieken om ervoor te zorgen dat uw toilet er prachtig uitziet en jarenlang meegaat.

Nazorg voor uw complete toilet renovatie

Na voltooiing van de renovatie zorgen wij voor een grondige reiniging en inspectie van het werk, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe toilet.

Onze collectie is breed en up-to-date. Wij hebben de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels, sanitair en verlichting in huis. Bekijk onze collectie voor meer informatie.

Bent u klaar om uw toilet te transformeren? Bij Tegelhandel Ter Haar maken we het proces eenvoudig en stressvrij. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met uw complete toilet renovatie. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap, van het ontwerp tot de installatie. Klik hier om een afspraak te maken en uw renovatieproject te starten.

Bij ons kunt u kiezen uit een divers aanbod van kleuren, materialen en stijlen.

Bij Tegelhandel Ter Haar zijn we trots om dealer te zijn van:

  • Geberit, een wereldleider in geavanceerde sanitair technologie. 
  • Meir, een merk dat bekend staat om hun prachtige collectie van premium kranen, douches en accessoires.  
  • La Cueva een merk dat bekend staat om hun prachtige collectie van tegels.

Toilet Configurator, uw Toilet in drie dagen klaar. dat is pas waar!